0
Domaći fudbal

Kako sam pogodio s gola na gol

Objavljeno: 27.01.13 u 15:25

Pertovic

Kad čujete da se na jednoj utakmici golman upisao u listu strelaca obično mislite da je u pitanju penal ili neki slobodnjak. Ali ovoga puta nije ništa od te dve solucije.

Golman Partizana Nikola Petrović zatresao je mrežu kolege iz Ciriha iz svog šesnaesterca, ali priznaje da je imao mnogo sreće.

– Postigao sam svoj prvi pogodak u karijeri i srećan sam zbog toga, mada bi bilo bolje da smo pobedili ili barem igrali nerešeno. Sećam se da sam jednom prilikom u Teleoptiku na sličan način pogodio prečku protivničkog gola i posmilio sam tada kako će jednom sigurno morati da uđe. Eto, dogodilo se sada. Mada, treba biti realan i reći da sam imao mnogo sreće. Duvao je jak vetar i padala jaka kiša, pa sam spletom okolnosti uspeo da pogodim gol. Da su uslovi bili drugačiji, verujem da bi kolega iz Ciriha uspeo da zaustavi loptu – kaže Petrović.

Kad smo već kod prijateljskih utakmica Partizana da kažemo kako crno-beli već danas od 17.30 igraju drugi kontrolni meč u Antaliji, a rival im je ekipa Sevastopolja za koju nastupa Igor Duljaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter