0
Domaći fudbal

Dejo: Zvezda je nemoguća misija

Objavljeno: 27.01.13 u 11:05

Savicevic

Jedan od najvažnijih šrafofa iz generacije koja se popela na krov Evrope, Dejan Savićević, sada predsednik FSS Crne Gore, smatra da je Crvene zvezda u bezizlaznoj situaciju i da su svi sukobi unutar kluba prilično smešni pored minusa od 48 miliona evra.

Popularni „genije“ takođe je uvern da bez krupnog kapitala na Marakani neće biti oporavka.

„Vučić bi trebalo da uhapsi jednog tajkuna, da Zvezdu dovede na nulu i uloži još pet ili deset miliona evra. To je jedini izlaz, a za godinu dana na taj način stala bi na noge. Dolazak ovoga, odnosno bilo koga, svađa sa Čovićem, sve je to smešno kad je dug 48 miliona evra. Mora da postoji nervoza među svima njima, a niti Džajić ima čarobni štapić, niti ga imaju Čović i Vučić. Jedino bi onaj šeik, daj bože da hoće da uloži, mogao kroz neke transakcije da opravi Zvezdu. Jer, bez generalnog oporavka, odnosno krupnog kapitala, da Zvezda vrati dugove i ima rezultate, po meni to je nemoguća misija“ rekao je Savićević za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter