0
Evropske lige

Čelsi mora na popravni

Objavljeno: 27.01.13 u 15:04

Brentford - Celsi

Odigran je prvi meč za dana 4. runde FA kupa, a trećeligaš Brentford umalo nije izbacio ekipu Čelsija! Vodili su dva puta, ali je Čelsi uspeo da dođe do izjednačenja i izbori novi meč koji će se igrati na Stamford Bridžu 16. februara.

Tim Uvea Reslera poveo je u 42. minutu golom Trote, ali je Čelsi došao do izjednačenja u 55. prelepim golom Brazilca Oskara. Plavci su u drugom delu meča imali inicijativu, a Brentford je čekao svoju šansu i dočekao je u 73. minutu kada je dosuđen diskutabilan penal za njih, a u gol ga je pretvorio Forester. Benitez u nastavku ubacuje  u igru i Dembu Ba, koji u 83. minutu asistira Fernandu Toresu za konačnih 2:2. U trećem minutu nadoknade sudija Mos je mirne duše mogao da dosudi i penal za Čelsi posle igranja rukom Logana, ali to nije učinio.

Čelsi mora na popravni i verujemo da u novom meču ipak neće biti velikih problema za plavce, iako je Brentford pokazao da može i sa najboljima da igra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter