0
Evropske lige

Bilbao razbio Atletiko, trijumf Malage

Objavljeno: 27.01.13 u 22:58

Bilbao

Odigrana su poslednja dva meča za danas u okviru 21. kola Primere, Bilbao je savladao Atletiko Madrid sa 3:0 na San Mamesu, dok je Malaga pobedila Majorku sa 3:2 u gostima.
Bilbao je konačno podsetio na ekipu koja je prošle sezone došla do finala Lige Evrope, a želeli su igrači Bilbaoa osvetu protiv Ateltika za poraz u pomenutom finalu. Pobedili su sa 3:0 golovima Muniana, Susaete i De Markosa, a očigledno je da Atletiko nije isti tim bez Falkaoa koga nije bilo zbog povrede.
Malaga je savlada Majorku u gostima sa 3:2 u jednoj sjajnoj fudbalskoj predstavi. Malaga je povela sa 2:0 golovima Saviole u 10. i Iska u 16. minutu, a Viktor vraća nadu Majorki. Načo Monreal postiže treći gol za goste, a kada je Demikelis pocvreneo u 71. minutu, a Đovani Dos Santos smanjio na 3:2 ponadali su se domaći navijači da mogu bar do boda. Ekipa Maurisija Pelegrinija je uspela da se odbrani i vrati se kući sa sva tri boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter