0
Domaći fudbal

Terzić želi trofej u Kupu

Objavljeno: 26.01.13 u 16:44

Terzić

U opiširnom intervjuu za online portal Telegraf.rs prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić izneo je neka zanimljiva zapažanja kada je domaći fubdal u pitanju.

Terzić je govorio o Petru Grbiću za koga tvrdi je najtalentovaniji igrač sa ovih prostora u poslednjoj deceniji, zatim o reprezentaciji gde je istakao da je zabluda kada neko kaže „plasman u Brazil nije cilj“.

Zanimljivo je bilo čuti kakvi su planovi njegovih „romantičara“ koji 40 godina nisu osvojili ni jedan trofej.

“Želimo taj trofej. Uz svo uvažavanje Vojvodine, sa kojom igramo u polufinalu, mislim da imamo bolju ekipu. Po kvalitetu tima nikada nismo bili bliži Partizanu i Zvezdi, što smo jesenas i pokazali u direktnim duelima sa njima. Napravili smo izvanredan miks starih i mladih igrača, predvođenih odličnim stručnim štabom. Imamo jasno opredjeljenje da se osvoji Kup i mislim da je to realno. U slučaju da ne osvojimo trofej, svakako ćemo pokušati da kroz prvenstvo izborimo evropsku vizu. Ukoliko u tome ne uspemo smatrao bih to neuspehom.” rekao je Terzić.

Međutim najinteresantiji odgovor bio je na pitanje o osvajanju šampionske titule.

“Možda će zvučati neskromno, ali kada budem procenio da mi je to potrebno mi ćemo tada biti šampioni! “ bile su reči prvog čoveka OFK Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter