0
Fudbal

Sad Kutinjo ide, a Alvarez ostaje

Objavljeno: 26.01.13 u 11:17

Kutinjo

Čelnici Intera su u ozbiljnom problemu i ne znaju šta da rade sa Kutinjom i Rikijem Alvarezom. Obojica su veoma talentovani, ali se nisu najbolje snašli. Međutim, neroazuri bi da ih zadrže, ali zbog finansijske situacije to nije baš moguće i moraće nekog da prodaju ukoliko žele da dovedu pojačanja u ovom prelaznom roku.

Meta broj jedan je vezista Korintijansa Paulinjo, čija je cena oko 16 miliona evra, a to znači da im je potrebno još novca pored onog koji su dobili za Snajdera.

Kutinja žele Liverpul i Sautempton, nude oko 10 miliona funti, tako da će Inter ipak morati da se odrekne Brazilca. Sautempton igra na kartu novog trenera Poketina, koji je već radio sa Kutinjom prošle sezone u Espanjolu. Liverpul igra naravno na veličinu kluba.

Ko će pre do Kutinja? Onaj koji ponudi više novca, kako to obično i biva. Sautempton je prošlog leta već uzeo crvenima ispred nosa Gastona Ramireza iz Bolonje.

Za Alvareza nema ponuda, a i Stramaćoni ne bi da ga proda, naročito posle odlične igre protiv Rome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter