0
Fudbal

Pobeda Valensije u nadoknadi

Objavljeno: 26.01.13 u 23:57

Kosta
Valensija je nastavila niz nepobedivosti protiv La Korunje! Slepi miševi su u 21. kolu Primere savladali Depor na Riazoru sa 3:2 i to golom Rikarda Koste u nadoknadi vremena. A posle 45 minuta sve je izgledalo drugačije…
Povela je Valensija u 1. minutu golom Žonasa, međutim odlično je La Korunja odigrala nastavak prvog poluvremena i sa dva gola sjajnog Rikija preokrenula rezultat. Ključni momenat se zbio u 50. minutu kada je Silvio dobio drugi žuti karton, a Depor ostao sa desetoricom. Valdes je izjednačio rezultat u 63. minutu, a onda se čekalo sve do nadoknade za odlučujući gol. Sve je branio odlični Aranzubija, ali u prvom minutu sudijske nadoknade nije mogao ništa, Rikardo Kosta je ostao sam na pet metara od gola i glavom ga matirao. Do kraja meča još Asusnsao dobija crveni karton, a sjajno je odglumio Valdes. Treba napomenuti da je Valensija bila oslabljena na ovom susretu jer nije bilo povređenog Roberta Soldada.
Valensija je sada peta na tabeli sa 33 boda, dok Deportivo ostaje poslednji sa samo 16 bodova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter