in ,

Ozbiljni zdravstveni problemi Asamoe

asamoa

Početak 2013. godine crveno – beli želeće što pre da zaborave. Posle odstranjivanja Jovanovića iz tima zbog pijanstva, potom tuče rukovodioca kluba, sada je stigla vest da napadač crveno – belih Natanijel Asamoa ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Naima fudbaler iz Gane boluje od miokarditisa, odnosno zapaljenja srčanog mišića zbog čega će morati da pauzira minimum šest meseci uz obavezno mirovanje.

Međutim miokarditis može u nekim slučajevim da znači i kraj karijere profesinalnog sportiste što je potvrdio i dr. Miljko Ristić, član UO Crvene zvezde.

“Miokarditis zahteva mirovanje i leči se najmanje nekoliko meseci, pa čak i nekoliko godina. Karijera sportiste u slučaju ovog oboljenja je ozbiljno ugrožena i miokarditis apsolutno može da je okonča” rekao je Ristić za Večernje novosti.

Ljubitelji crveno – bele boje sada jedino mogu da sačekaju da protekne šest meseci kada će se znati da li će talentovani fudbaler iz Gane moći ponovo da zaigra. Hotsport mu želi da se što pre ozdravi  i vrati na teren.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Ništa od Šveđanina

Remi u Torinu, Juve oštećen