1
Ostali sportovi

Nikoga se ne odričem

Objavljeno: 26.01.13 u 10:38

veselin-vukovic

Sve što su srpski rukometaši gradili proteklih godina, palo je za samo dve nedelje u Španiji. Doživeli su poniženje od kojeg će se teško oporaviti, a onda su na površinu isplivali i neki lični animoziteti unutar nacionalnog tima.

Naravno, kao logična posledica toga najavljuje se smena selektrora Veselina Vukovića, a kapiten Momir Ilić, Darko Sanić i Nenad Vučković su najavili završetak reprezentativne karijkere.

Ali, Vuk to ne prihvata…

„O ostavci nisam razmišljao, ali hajde da sačekamo odluku Upravnog odbora. Ukoliko i posle toga budem bio na mestu selektora, daću sve od sebe da zadržim iskusne igrače i za naredno Evropsko prvenstvo u Danskoj.

Šta više, zamoliću i predsednika Rukometnog saveza Velimira Marjanovića da porazgovara s njima i ubedi ih da promene svoju odluku.

Mi nemamo nikakav problem, neke stvari su izrečene u afektu, ali su već zaboravljene. Pričao sam s Darkom Stanićem, on isto razmišlja kao i ja, a svi zajedno smo došli do zaključka da nas je poraz od Poljske potpuno uništio.

Posle toga nismo mogli da se oporavimo, usledili su novi porazi, a izgovoreno je nešto što ne bi trebalo“, kaže Vuković.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nikoga se ne odričem | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I’m happy to locate numerous useful info right here in the article. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter