1
Tenis

Azarenka: Melburn će uvek biti u mom srcu

Objavljeno: 26.01.13 u 13:16

azarenka

Viktorija Azarenka odbranila je titulu na Australijan Openu, a trijumf joj je obezbedio da ostane na prvoj poziciji WTA liste najbojih teniserka.

Azarenka je vrlo emotivno doživela ovaj uspeh pa su tako njen govor na ceremoniji proglašenja pobednika u nekoliko navrata prekinule suze Beloruskinje.

„Dve duge nedelje su iza mene. Mnogo toga bih htela da vam kažem, ali ne znam kako da počnem. Hvala svima koji su mi bili podrška. Uvek ću imati jedno posebno sećanje na ovaj teren, a vi ćete uvek biti u mom srcu. Na kraju još imam da kažem sam ovo: srećan vam Dan Australije“, rekla je Beloruskinja i potom dodala:

„Umalo da zaboravim. Moram da čestitam i Na Li na borbi u finalu. Zaista je sjajno počela ovu godinu“.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Azarenka: Melburn će uvek biti u mom srcu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter