in ,

Stojić gubi strpljenje

Ranko Stojic

Ranko Stojić prvi čovek Fudbalskog kluba Rad kaže da polako gubi strpljenje kada su u pitanju potraživanja „građevinara“ prema Crvenoj zvezdi.

Zvezda radu duguje 129.425.675 dinara, ali se to nigde ne pominje već se planiraju izmerenja obeveza prema Borcu, Slobodi i Jagodini, a upravo to je zasmetalo Stojiću.

“Nisam siguran da ćemo čekati još dugo. Još nisam čuo da su čelnici Zvezde negde pomenuli da postoje i obaveze prema Radu. To se dešava samo zato što nismo spominjali da ćemo aktivariti menice, to ne bismo ni uradili. Dug iz 2012. u martu će morati da plate odjednom. Nema popusta, to su pravila FIFA” rekao je Stojić.

Ipak bivvšem golmanu je najviše od svega zasmetalao ne ukazano poštovanje prema Radu-

“Ni da se zahvale na razumevanju, ni da kažu da treba da se vidimo i dogovorimo. Ništa. To je nedostatak respekta. Nadam se da je reč o prezauzetosti i da imaju mnogo posla. Nisam, međutim, siguran da je to u pitanju.”

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Stojić gubi strpljenje | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Čović o situaciji u FK Crvena zvezda

Jovanovski 38. na WTA listi