0
Evroliga

PAO ispustio pobedu

Objavljeno: 25.01.13 u 22:01

lazme
Panatinaikos je imao trijumf u rukama, ali su u poslednjoj četvrtini ubacili samo 5 poena, što je Real iskoristio i slavio rezultatom 58:54.

Dobar početak meča i sigurna igra doneli su prednost domaćoj ekipi koja je stečeno vođstvo zadržala do kraja poluvremena. Međutim, u nastavku susreta Madriđani smanjuju rezultat, da bi u poslednjih deset minuta potpuno preokrenuli rezultat. PAO je u poslednjoj četvrtini ubacio samo 5 poena. U poslednjih 6 i po minuta nisu postigli koš!

Najefikasniji u Realu bio je Felipe Rejes sa 13 poena, dok je Rafael Hetšajmir ubacio 11 poena. „Zelene“ je predvodio Majkl Bramos, jedini sa dvocifrenim brojem poena u timu sa 11 poena.

Real je preuzeo lidersku poziciju posle 5. kola i jedina je neporažena ekipa u E grupi, dok su košarkaši Panatinaikosa doživeli drugi poraz i uz tri pobede zauzimaju četvrto mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter