0
Košarka

Milošević doneo pobedu Kavali

Objavljeno: 25.01.13 u 11:15

Igor Milosevic

Košarkaši Kavale slavili su na gostovanju protiv izraelske Galil Gilboe sa 78:73 u okviru Balkanske lige.

Bila je to treća pobeda za grčku ekipu, a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je Igor Milošević. Milošević je u igri proveo 24 minuta i za to vreme je postigao deset poena, uz pet skokova, pet asistencija i jednom ukradenom loptom. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nemanja Mitrović sa 12 poena.

Ovo je bio debi za 26-godišnjeg košarkaša u Balkanskoj ligi, a prvi meč u dresu Kavale odigrao je prošlog vikenda protiv Retimna.

Bek sa grčkim i srpskim državljanstvom je karijeru počeo u Iraklisu iz Soluna, gde je proveo tri godine, koliko je i posle toga nastupao za beogradsku Crvenu zvezdu. Boju dresa posle toga nije menjao i bio je član Olimpijakosa, da bi zatim igrao u Marusiju, Lijetuvos Ritasu, Trabzonu, Astani i Braunšvajgu.

Kavala trenutno zauzima treću poziciju u Balkanskoj Ligi i u narednom kolu, 13. februara, dočekuje trenutno vodeću ekipu u grupi, Levski. U prvenstvu Grčke, Kavala u subotu gostuje Ilisijakosu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter