1
Fudbal

Fiorentina se pojačala

Objavljeno: 25.01.13 u 22:15

komper

Čelnici Fiorentine saopštili su danas da su doveli dva pojačanja za nastavak sezone. U pitanju su defanzivac Marvin Komper iz Hofenhajma i mladi poljski vezista Rafal Volski iz Legije.

Hofenhajm je bio prinuđen da proda odličnog Kompera, jer mu na kraju sezone ističe ugovor, pa je ovo bila poslednja prilika da se zaradi koja para na njemu. Volski stiže iz Legije, ima 20 godina, a prošle sezone je dao šest golova na 21. meču.

Sada se čeka još Fabio Kvaljarela iz Juventusa, ali i odlazak Stevana Jovetića. Buran prelazni rok u Firenci, a da vas podsetimo na početku je još stigao Đuzepe Rosi.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Fiorentina se pojačala | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter