0
Košarka

Dankan 14. put na Ol Staru

Objavljeno: 25.01.13 u 17:58

dankan

Ostalo je još tri nedelje do Ol Star vikenda koji se održava u Hjustonu od 15. do 17. februara. Nakon što su objavljene prve petorke koje će predstavljati Istok i Zapad, sada smo saznali imena rezervi za koje je glasalo 30 trenera. Kobiju Brajantu i Kevinu Garnetu je ovo 15. put da se nađu na skupu najbolji košarkaša NBA lige, a rezerviste predvodi Tim Dankan kojem će ovo biti 14. put da se nađe na NBA Ol Star meču.

Istok će u startnoj postavi predstavljati: Lebron Džejms (Majami), Karmelo Entoni (Njujork), Dvejn Vejd (Majami), Radžon Rondo (Boston) i Kevingarnet (Boston), dok će rezerve biti: Kajri Irving (Klivlend), Džru Holidej (Filadelfija), Tajson Čendler (Njujork), Džoakim Noa (Čikago), Lul Deng (Čikago), Pol Džordž (Indijana) i Kris Boš (Majami).

Startna petorka Zapada će biti: Kobi Brajant (Lejkers), Kevin Durent (Oklahoma), Kris Pol (Klipers), Dvajt Hauard (Lejkers) i Blejk Grifin (Klipers), a rezerve će biti: Rasel Vestbruk (Oklahoma), Džejms Harden (Hjuston), Tim Dankan (San Antonio), Toni Parker (San Antonio), Lamarkus Oldridž (Portland), Dejvid Li (Golden Stejt) i Zek Rendolf (Memfis).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter