0
Evrokup

Čović: Čvrsto stojimo iza Vukoičića

Objavljeno: 25.01.13 u 14:18

Nebojša Čović

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u seriji od tri uzastopna poraza (dva u Evrokupu i jedan u Jadranskoj ligi, a to je kao po automatizmu pokrenulo priče o eventualnoj smeni trenera Vlade Vukoičića.

Zbog takvih špekulacija oglasio se predsednik kluba sa Malog Kalemgdana Nebojša Čović koji je sta u odbranu prvog stratega crveno – belih.

„Vrlo dobro znam kako i na koji način se prave tendenciozne infromacije u clju destabilizacije kluba. Međutim, vrlo jasno ću da kažem da niti smo razmišljali niti razmišljamo o bilo kakvoj smeni trenera. Uprava kluba čvrsto i iskreno stoji iza gospodina Vlade Vukoičića.

Njemu su odrešene ruke i obezbeđeni svi uslovi za normalan rad. Sve druge priče na ovu temu predstavljaju notornu laž i izmišljotinu. Što se tiče igrača i u njih imamo puno poverenje i očekujem da će u nastavku sezone pružati još bolje partije“, rekao je Čović za zvaničan klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter