0
Domaći fudbal

Zečević nije bio prisutan

Objavljeno: 24.01.13 u 14:27

Na Marakani se danas novinarima obratio Generalni sekretar kluba Miodrag Zečević. Naravno povod je bio sukob između Dragan Džajića i Nebojše Čovića.

Verovatno je pošto se pominje kao jedan od učesnika u zakuvavanju cele stvari, on rešio da kaže šta zna, a prema onome što je rekao ispalo je da ne zna ništa!

„Nisam bio prisutan kao što piše po medijima. Ono što mi je poznato jeste da je bilo povišenih tonova, jer sam ih čuo u svojoj kancelariji. Kad sam došao kod njih, video sam Džajića, Čovića i sportskog direktora Stojadinovića uznemirene, ali nije bilo fizičkog obračuna. Takođe, nisu tačne priče o vulgarnosti i psovkama koje su se spominjale“, rekao je Zečević novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Inače juče je Stojadinović rekao da nije bio prisutan kada je izbio sukob.

Generalni sekretar crveno-belih istakao je da ga je iznenadila informacija da je Džajić posle sukoba sa Čovićem podneo ostavku.

„Ne znam da li je Džajić izgovorio da neće biti predsednik, jer nismo zajedno napustili Marakanu pošto šam imao obaveze na fakultetu. Razgovarao sam sa Džajićem i juče i danas, pričali smo o prelaznom roku, a ne o jučerašnjem incidentu. Ne dovodi se u sumnju njegov rad, danas je njegov plan bio prazan, zato ga nema na poslu. „, istakao je Zečević i dodao da je i sa Čovićem juče razgovarao više puta, ali o ugovoru Nikole Petkovića i da sve je prošlo bez problema i tenzije.

Zečević nije mogao da potvrdi da li će tokom dana biti održana sednica Odbora za hitna pitanja.

„Ne znam da li će se sastati odbor za hitna pitanja, ali to nije problem, jer može da zakaže za 15 minuta, a može da se održi i telefonski“, objasnio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter