1
Auto Moto

Žan Alesi

Objavljeno: 24.01.13 u 15:27

Alezi

Žan Alesi, bivši vozač F1 imenovan je za Ambasadora proizvođača guma Pireli pred nastupajuću sezonu. Francuz, koji je bio čest gost podijuma GP trka, potvrdio je svoju novu ulogu na pres konferenciji u Milanu u sredu.

“Sjajno sam sarađivao sa Pirelijem u prošlosti.” Izjavio je Alesi koji je koristio gume ovog proizvođača dok je kao vozač bio u timu Tyrell, 1990. godine. “Sjajno je što ću biti deo ove velike familije.”

Alesi je do sada startovao na 201. trci u karijeri F1 vozača, pokupivši nekoliko drugih mesta od kojih su u sećanju mnogima ostala ona na ulicama Feniksa i Monaka, i to baš sa Pirelijevim gumama.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Žan Alesi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter