0
Košarka

Ima još mnogo do kupa

Objavljeno: 24.01.13 u 23:31

vukoičić

U slučaju trijumfa Zvezda će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Metalac – Radnički Kragujevac, takođe od 21 sat. Finale je na programu u nedelju.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća ove godine se održava u Kragujevcu od 7. do 10. februara. Prvog dana u četvrtfinalnim duelima sastaće se Mega Vizura – Vršac (18.30) i Patizan mts – Sloboda Užice (21).

Trener Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić kratko je prokomentarisao žreb:

„Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća je za nas još daleko. Činjenica je da je do početka borbi za trofej Žućkove levice ostalo svega dve sedmice, ali do tog turnira nas očekuje još tri veoma važne utakmice. One su nam u ovom trenutku prioritet, jer to nameće raspored“ konstatovao je Vukoičić i potom dodao:

„Mislim da je u ovakvom sistemu takmičenja jedna polovina kostura uvek u boljoj poziciji, jer ima dan pauze između četvrtfinalnog i polufinalnog duela. Taj dan pauze i oporavka mnogo znači. Ali, takav je žreb i mi ovog puta nismo imali sreće. Ne potcenjujem nijedan tim koji dolazi iz KLS, ali tabela je svakako najmerodavniji pokazatelj trenutne snage i ona nam kazuje da smo u četvrfinalu dobili najjačeg mogućeg protivnika, Vojvodinu. Međutim, šta je tu je. Mi na tom turniru imamo najveće moguće ambicije, a kada imaš takav cilj onda ne možeš da biraš protivnike, jer sve moraš da ih pobediš“ zaključio je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter