1
Evropske lige

Azar ne mora u policiju

Objavljeno: 24.01.13 u 11:52

azar

Eden Azar je na meču polufinala Liga kupa šutnuo momka koji dobacuje lopte na stadionu Svonsija, dobio je crveni karton, Čelsi je ispao, a Belgijanac je bacio novu mrlju na ovu sezonu Čelsija. Neće pomoći ni izvinjenje koje je uputio momku, ali jedina dobra stvar je što neće morati u policiju zbog ovoga što je uradio.

„Momak je legao preko lopte, hteo sam da uzmem loptu, ne da ga šutnem. I mislim da sam šutnuo loptu, ane njega. U svakom slučaju on je kasnije došao u svlačionicu, ja sam se njemu izinio, kao i on meni. Kraj. Sve rešeno.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Azar ne mora u policiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter