1
Fudbal

Valdes postaje đavo?

Objavljeno: 23.01.13 u 10:14

Viktor Valdes

Izgleda da je ser Aleks Ferguson našao rešenje za mesto golmana u svom timu – na leto bi trebalo da stigne Viktor Valdes! Čuvar mreže Barselone je izjavio da sigurno napušta Kamp Nou i da neće potpisati novi ugovor, Katalonci traže drugo rešenje, a postoji mogućnost da se Valdes i De Hea samo rotiraju.

Ipak, prvi izbor Barse je Pepe Reina, golman Liverpula, ali za sada se govori samo o tome da su ga saigrači iz reprezentacije zvali da se vrati na Kamp Nou. Ferguson je izgleda već sve dogovorio sa VAldesom, bar tako javljaju pojedini svetski mediji, a nije prvi put da iskusni Škot dovodi golmana koji ima preko 30 godina – setite se samo Edvina van der Sara.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Valdes postaje Ä‘avo? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter