0
Tenis

Serena poražena!

Objavljeno: 23.01.13 u 08:48

Serena

Mlada Stivensova je savladala velikog favorita Serenu Vilijams u tri seta. Amerikanka uspela je sjajnom defanzivnom igraom da preokrene protiv velike Serene na 3:6, 7:5, 6:4.

Ova tinejdžerka će u polufinalu igrati protiv prvog favorita, beloruskinje Viktorije Azarenke. U drugom polufinalu sastaju se Ruskinja Marija Šarapova i Kineskinja Na Li.

Serena jeste imala problema sa leđima tokom meča, posebno u drugom setu, ali to nimalo ne umanjuje veliku pobedu Stivensove, nove zvezde ženskog tenisa.

„O Bože, ovo je neverovatno, ne mogu da verujem, o moj Bože. Mislim da ću sad da stavim svoj poster na zid“, oduševila je publiku na Rod Lejver areni Stivensova i ovom izjavom.

„Protiv Azarenke ću jednostavno da izađem na teren i ponovim ovo“, rekla je Stivensova koja je nakon poslednjeg poena odmah otrčala do svog mesta i uzela mobilni telefon nadajući se da joj je majka tokom meča poslala poruku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter