0
Domaći fudbal

Kokeza: Nije Džajić podneo ostavku

Objavljeno: 23.01.13 u 20:15

Zvezda

Do sutra gotovo sigurno nećemo znati pravu verziju današnjih događaja na Marakani kada je došlo do fizičkog obračuna između Dragana Džajića i Nebojše Čovića, kome je prethodio verbalni sukob između potpredsednika Čovića i Genseka Miodraga Zečevića, inače Džajićevog šuraka.

Po nekim informacijama Sportski direktor kluba Zoran Stojadinović bio je taj koji je sprečio veći sukob, međutim on je to demantovao.

„Čuo sam, kao i vi, za tu vest, ali nisam ni sa kim direktno razgovarao o tome, jer smo se u međuvremenu razišli i ja sam sada u stanu na Novom Beogradu“ rekao je za Mondo.

Kasnije tokom popodneva u klupske prostorije stigao je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza koji je jedini makar nešto želeo da saopšti novinarima, mada je njegova izjava bila pomalo nevešta, jer je kako je samo rekao “došao redovnim poslom, ne zbog nečeg konkretnog”.

“To nije tačno, predsednik nije podneo ostavku. Ne znam šta se događalo jer sam bio na putu, ali znam da Džajić nije napustio Zvezdu. Ako se nešto i dogodilo, sutra će zasedati Odbor za hitna pitanja, posle čega će klub izdati zvanično saopštenje “rekao je Kokeza novinarima okupljeni ispred stadiona Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter