1
Fudbal

Igraću opet za Srbiju

Objavljeno: 23.01.13 u 12:16

Nemanja Matić

Mnogo me nerviralo ono kad neki sportista nešto izjavi, pa posle izvesnog vremena shvati da je ispao glup što je to rekao i na kraju je najlakše da negira da je to ikada rekao. Od toga mi se dižu ove dve dlake na glavi.

Evo ga sada, posle 100 godina se javlja Nemanja Matić i kaže kako nikada nije izjavio da neće nastupati za Srbiju dok je selektor Siniša Mihajlović.

„Nikada nisam rekao da neću igrati za Srbiju dok je Mihajlović selektor. To je neistina.

Samo sam izjavio da sam nezadovljan i da želim u dresu Benfike da se dokažem za nacionalni tim. To je sve.

Posle toga sam pročitao izjavu selektora, kako se ne uklapam u njegovu koncepciju, a da za mene nema mesta u timu zato što postoji neko bolji, to bih istrpeo“, kaže Matić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Igraću opet za Srbiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter