0
Evropske lige

Tošić jedva čeka proleće

Objavljeno: 22.01.13 u 19:00

Zoran-Tosic

Zoran Tošić se zbog povrede sa zakašnjenjem priključio pripremama moskovskog CSKA u Kampomajoru u Portugaliji. Narednih dana će i dalje raditi po posebnom programu, ali se nada da bi uskoro mogao da se uključi u rad sa ostatkom tima i spreman dočeka nastavak sezone u kojoj „armejci“ pucaju na titulu šampiona Rusije.

„Ceo jesenji deo sezone odigrao sam povređen. Na treningu pred prvi meč u prvenstvu sam se sudario sa Šenikovim i osetio bol u kolenu koji me je pratio narednih meseci. Ipak sam uspeo da odigram dosta mečeva, ali bol se vratio. Pred utakmice sam dobijao injekcije, a potom morao da pauziram pod dva-tri dana ne bih li se povratio“, kaže Tošić i dodaje da se ispostavilo da je razlog bolova bio taj što se nije dovoljno oporavio posle operacije meniskusa.

„Uspeo sam da sa stručnjakom za ovakve povrede, Andrijom Milutinovićem iz harkovskog Metalista, koliko-toliko normalizujem stanje kolena, ali kako sam i dalje igrao situacija je bila sve gora. Četiri kola pre kraja polusezone bolovi su postajali sve jači i morao sam da napravim pauzu“, rekao je reprezentativac Srbije.

Tošić sa optimizmom čeka nastavak sezone, ne samo kada je on lično u pitanju, već i realizacija ambicija njegovog tima.

„Povratkom Vagnera Lava bićemo još jači, a oporaviće se i Dumbija. Konkurencija će biti jaka za svako mesto u timu, a to je uvek dobro jer ćemo jedni druge stalno terati na još bolji rad. Biće mi teško da se izborim za mesto u startnoj postavi jer to žele i Honda, i Dzagojev, i Vagner. Najvažniej je međutim da budem zdrav, tada će sve biti lakše“, zaključio je Tošić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter