0
Fudbal

Stanković igra protiv Hrvatske

Objavljeno: 22.01.13 u 13:29

Siniša Mihajlović

Vest glasi – Dejan Stanković će igrati za selekciju Srbije protiv Hrvatske na Maksimiru 22. marta. Zapravo, selektor Siniša Mihajlović smatra da bi to moglo da se dogodi.

On kaže da se pre neki dan video s svojim nekadašnjim saigračem iz Intera i da postoji mogućnost da se to dogodi.

„Ne znam zašto Deki ne bi putovao s nama u Zagreb i našao se na terenu protiv Hrvatske. Baš semo se pre neki dan videli i pričali malo, a koliko znam trebalo bi narednih nekoliko dana da se vrati na teren.

Često su me pitali kojeg bih igrača iz one generacije iz 2000. voleo da vidim na terenu, a ja im kažem Dejana Stankovića i Sinišu Mihajlovića. Kako ja više ne igram, ostao je još samo Deki.

Ipak, kolike su šanse da se sve to ostvari morate da pitate Stankovića“, rekao je Mihajlović.

Miha je istakao da će u prijateljskom meču protiv Kipra 6. februara biti samo dva debitanta i to Nikola Đurđić i Branislav Trajković, ali se vraća i Zdravko Kuzmanović.

„Za vikend idem u Nemačku kako bih na delu video Nikolu Đurđića, a pored njega na Kipru će nastupati još jedan debitant i to Branislav Trajković.

Takođe, u tim se vraća Zdravko Kuzmanović koji je počeo da igra, a o Ademu Ljajiću i Nemanji Matiću ne razmišljam.

Oni su sami sebe sklonili iz reprezentacije i ne želim da se vraćam na to. Principijelan sam i kad nešto kažem to je onda tako“, ističe Miha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter