0
Auto Moto

Loše vreme na Herezu

Matija Ninković
Objavljeno: 22.01.13 u 20:31

test

Trodnevne zimske pripreme tima Dukati ometene su lošim vremenskim uslovima na stazi Herez i stalnom kišom. Test vozači Mikele Piro i Franko Bataini krenuli su u akciju sa novim GP13 motorima, koji su javnosti prvi put pokazani tokom manifestacije Wrooom 2013 prošle nedelje, ali nisu bili u prilici da odrade sve što su želeli.

„Velika je šteta što nismo imali sreće sa vremenom, i tokom dva dana nismo bili u prilici skoro ništa da uradimo“ izjavio je Gombejer.

„Kiša je padala gotovo svo vreme, tako da smo tri dana koje smo planirali sveli na svega pet sati, što je uzrokovalo preskakanje mnogih stvari koje smo planirali. U svakom slučaju, dobili smo neke interesantne i pozitivne rezultate, kako sa šasijom, tako i sa elektronikom, kao i sa strategijama koje smo probali. Ako ništa više, uhvatili smo neki pravac koji planiramo da sledimo tokom našeg narednog testa na Herezu.“

Niki Hejden i Andrea Doviciozo će započeti timske pripreme za novu sezonu na Sepangu od petog do sedmog februara…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter