1
Evropske lige

Hejnkes ljut

Objavljeno: 22.01.13 u 11:05

Jup Hejnkes

Sadašnji trener minehnskog Bajerna Jup Hejnkes je besan što su čelnici kluba predstavili Pepa Gvardiolu kao budućeg trenera baš u momentu kada je počeo drugi deo sezone.

„Tajming je pogrešan, trebalo je da ga predstave ranije, kada je bila zimska pauza. Ovako se stvara medijski pritisak, pričaju se priče. Svako ko me poznaje, zna da sam ja ovde šef. Tako je bilo uvek i svuda, gde god da sam radio.“

Hejnkesa očigledno boli što nije dobio ponudu da ostane u klubu, ali kao što reče Franc Bekenbauer „morate da se naviknete na neke stvari i na medijske priče, šta je, tu je“.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Hejnkes ljut | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter