0
Auto Moto

Hamilton se nada

Objavljeno: 22.01.13 u 17:16

Luis Hamilton

Novopečeni vozač Mercedesa, Luis Hamilton se nada da će biti u prilici da se takmiči sa tri najbolja tima u sezoni koja predstoji, uprkos činjenici da je njegov sadašnji tim bio tek peti u šampionatu konstruktora prethodne sezone.

Iako je godina pred nama poslednja u kojoj će se F1 voziti sa starim motorima, i mnogi timovi se već okreću izazovima koji ih očekuju u 2014. godini sa motorima od 1,6 litara, Hamilton kaže da će se boriti da osvoji sve što bude mogao.

„Živim da pobeđujem i zbog toga i radim ovaj posao. Radimo naporno kako bi ostvarili dobre rezultate, i znam da će biti teško pobediti momke koji su već na vrhu, poput onih iz Red Bula, Ferarija i Meklarena, ali ne mislim da je to nemoguće.

Godina pred nama će biti veoma interesantna. Meni pomalo i prija upoznavanje sa novom ekipom, i rad sa njima, i predamnom su veliki izazovi. Jedan od tih izazova je baš i rad sa potpuno novom ekipom, a potom, tu je i naš veliki zajednički izazov da uspemo.“

Hamilton će deliti garažu sa nemcem Nikom Rozbergom ove sezone sa kojim je bio timski kolega još u karting danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter