0
Evrokup

Aco hvali Zvezdu

Objavljeno: 22.01.13 u 20:07

Aco

Zvezda će sutra od 16 časova odmeriti snage sa Uniksom iz Kazanja.

Trener Uniksa, i bivši trener Crvene zvezde, Aco Petrović je svestan kvaliteta koji poseduju gosti iz Beograda kao i brze igre koju Zvezda forsira.

„Zvezda je dobar tim, to su potvrdili i osvajanjem prvog mesta u H grupi u prvoj fazi Evrokupa. Crveno-beli igraju brzo, ne ustručavaju se da šutiraju kada im se ukaže prilika. Imaju vrlo dobre igrače Rakočevića, Radivojevića, Skota, Savovića, Smiljanića, Simonovića i Lazića. Braun je odličan u reketu, imaju mogućnost dobre rotacije. Nije iznenađenje što postižu dobre rezultate. Očekujem tešku utakmicu jer su raspoloženi da se nadigravaju.“

I igrač Uniksa, Keli Mekarti, je govorio o snazi svog sutrašnjeg rivala.

„Biće to veoma važna utakmica. Crvena zvezda je težak protivnik, imaju veliku posetu i generalno mnogo navijača. Prilično su jaki, to se može videti po njihovim rezultatima. Imaju isti cilj kao i mi, a to je osvajanje Evrokupa. zbog svega toga verujem da će biti teško, ali mi ćemo svoj deo posla odraditi. Moramo da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice da bi pobedili“, rekao je MekKarti.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter