in ,

Vermez: Kao da ne smemo da budemo šampioni

vermez

Partizan se sutra vraća s prvog dela priprema na Tari, a već u petak ide u Antaliju, gde će ga čekati veliki broj prijateljskih utakmica.

Trener Vladimir Vermezović je zadovoljan dosadašnjim učinkom, ali ističe da mu smetaju neke druge stvari, koje nemaju mnogio veze s sportom, a tiču se toga kako se stvara slika da Partizan ne sme da bude šampion šesti put za redom.

„Imam utisak da se stvara atmosfera kako Partizan ne sme da osvoji šestu uzastopnu titulu. To se vidi po naslovima u medijima, a naši igrači to i te kako osećaju.

Pričao sam s njima i rekao im da je najvažnije da ne obraćamo pažnju na te bočne udare vetra, već da se okrenemo sebi samima.

Upravo zbog toga su svaku utakmicu ovog proleća treba da uđemo maksimalno koncetrisani i pokušamo da ostvarimo što više pobeda, mada nas očekuje veliki broj teških gostovanja.

Ova ekipa je zrelija od one jesenas, došao je Eliomar, od koga očekujemo da bude naslednik Nemanje Tomića, a sjajno u celoj priči je to što on govori srpski jezik. Odlično se ukloio i igrači su ga sjajno prihvatili“, kaže Vermez.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Ožije prezadovoljan

Šekularac nije moj nivo