in ,

Štimac proba za Srbiju

igor stimac

Poslednju proveru pred meč protiv Srbije na Maksimiru 22. marta, selekcija Hrvatske imaće 6. februara u Londonu kad se sastaje s reprezetacijom Južen Koreje, a selekto Igor Štimac je saopštio spisak igrača na koje računa za taj duel.

Na spisku se nalaze 19 igrača, dok će u protokolu utakmice biti mesta samo za njih 17, što najbolje govori koliko se Hrvati ozbiljno spremaju za meč protiv orlova.

„Protiv Koreje želimo da se prikažemo u najboljem svetlu, jer je reč o veoma dobrom protivniku. U ovom trenutku mnogo igrača je u fazi priprema, pa nisu dovoljno spremni, tako da ću u London voditi 19 fudbalera, a dva će biti prekobrojna, jer želimo što bolje da se spremimo za utakmicu protiv Srbije“, rekao je Štimac.

Na spisku su se nalaze:

Golmani: Stipe Pletikosa i Dario Krešić

Defanzivci: Ivan Strinić, Domagoj Vida, Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Josip Šimunić, Dejan Lovren, Gordon Šildenfeld i Mario Maloča

Vezni igrači: Luka Modrić, Ognjen Vukojević, Josip Radošević, Mateo Kovačić, Franko Andrijašević, Jorge Sammir, Ivan Rakitić, Niko Kranjčar, Ivan Perišić i Arijan Ademi

Napadači: Ivica Olić, Mladen Petrić, Mario Mandžukić, Nikica Jelavić, Nikola Kalinić i Eduardo da Silva

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Balardini preuzeo Đenovu

U Radničkom oprezni pred polufinale