0
Domaći fudbal

Šekularac nije moj nivo

Objavljeno: 21.01.13 u 15:51

ljubisa tumbakovic

Najavio je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković da će danas izneti svoje mišljenje o propalom transferu Stefana Šćepovića u Busan i optužbama Fekrije Šekularca da klubom rukovode Fali Ramadani i Nikola Damjanac.

On je to i učinio, ali na mnogo manje konkretan način nego što je to uradio popularni Šeki.

„Ne želim da se prepucavam po novinama i komentarišem Šekularčeve izjave. Nije to moj nivo.

Činjenica je da smo mi hteli da pregovaramao s tim klubom, ali ti preogovori nisu postojali. Ne znam, možda se te stvari oko transfera igrača u tom delu sveta shvataju mnogo liberalnije nego kad nas, ali činjenica je da je sve to bilo neozbiljno.

I mi i igrač smo izgubili živce, a da je Šćepović još koji dan ostao u Koreji možda bi i završio transfer, samo što je sve to neozbiljno“, kaže Tumba.

Sportski direktor Partizana još jednom je ponovio da novih dolazaka u Humsku neće biti, a da je veliko pojačanje za klub što će i narednih šest meseci u ekipi ostati Ivan Ivanov i Medo Kamara.

„Gotovo je s dolascima, jer se orjentišemo samo na naše mlade igrače, koje želimo da afirmišemo. Smatramo da je to jedini ispravan put, za sada nam ide dobro i želimo da nastavimo tako.

Takođe, veoma nam znači što su u ekipi ostali Ivanov i Kamara, jer su oni odlični igrači, tim pre što mislim da će Medo u ovih šest meseci biti mnogo zadovoljniji i pružati partije kakve se od njega očekuju.

Ostaje nam da vidimo da li se i Muhamed Zabija uozbiljio i da li će posle šestomesočnog lutanja biti onaj kakvim se nadamo da hoće“, rekao je Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter