Vujasinović

Vlada Vujasinović, trener vaterpolista Partizana, rekao je pred gostovanje rumunskoj Oradei u meču D grupe Lige šampiona da očekuje da njegov tim potvrdi da je u usponu forme i eventualno osvoji bodove koji bi mu dali šansu da se domogne prvog mesta u grupi D.

“Prvi deo sezone smo počeli traljavom utakmicom protiv Galatasaraja, ali od tada je vidljiv veliki pomak, kako u igri, tako i u rezultatima. Hoćemo da nastavimo tim putem i u Rumuniji, bez obzira na sve pehove sa povredama koje imamo ove sezone”, rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare na Banjici.


Kormilar crno-belih je kazao da je Nikoli Dedoviću prošlog vikenda na prvenstvenoj utakmici sa Beogradom slomljen nos i da će ga menjati Nemanja Vico i podsetio da u ekipi od ranije zbog zdravstvenih problema nema Petra Filipovića i Uroša Čučkovića.

“Ovde smo jedva pobedili Oradeu, radi se o čvrstoj ekipi koja ima dosta reprezentativaca Rumunije, a jedna od njihovih glavnih karakteristika je da mnogo čvršće igraju kod kuće nego na strani. Ipak, posle svega što nam se dešavalo u prvom delu sezone, spremni smo za ovakav meč i imamo čemu da se nadamo”, optimista je Vujasinović.