0
Fudbal

Hteli da me prevare

Objavljeno: 21.01.13 u 10:28

Stefan-Šćepović

Fekrija Šekularac je opleo po Partizanu i menadžerima Faliju Ramadaniju i Nikoli Damjancu, a Stefan Šćepović je stao u njihovu zaštitu. Kaže mogao bi i on da oplete po Šekiju, ali to nije njegov nivo, pa se samo zadržao na pukom prepričavanju događaja iz Koreje.

„Nemam nameru da se s bilo kim prepucavam preko medija, a gospodinu Šekularcu neka ide na čast sve ono što je rekao.

Svaku njegovu rečenicu mogu da pobijem samo jednim jedinim pitanjem: „Da li stvarno mislite da bih odbio godišnju platu od 500.000 evra“?

Ma to su gluposti.

U Koreju sam otišao na lekarske preglede i potpisivanja ugovora, a ništa od toga se nije dogodilo.

Kao prvo tražili su da idem na probu, što nisam hteo, jer smatram da kao najbolji strelac Partizana ne treba da odlazim na probe, a kao drugo nisu mi ponudili nikakav ugovor. Sedeo sam tamo nedelju i po dana, ništa se nije događalo i odlučio sam da se vratim u Beograd.

Čovek koji treba da postane novi predsednik kluba mi je rekao da ostanem, molio me da ne idem, a ja sam mu poručio da kad bude izabran pošalje zvaničnu ponudu u Partizan i meni neće biti nikakav probem da se ponovo vratim u Koreju.

Jednostavno nisam želeo više da čekam i da mi propadne ceo prelazni rok“, kaže Šćepa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter