0
Fudbal

Arsenal kreće

Objavljeno: 21.01.13 u 10:55

arsenal

Arsenal je izgubio još jedan derbi, ovoga puta od Čelsija, a to je upalilo alarm u kancelariji Arsena Vengera koji je shvatio da je vrag odneo šalu i da mora da pojača tim. Prema izveštajima koji stižu iz Engleske Venger je za početak krenuo po tri igrača.

Prvi na spisku je Viktor Vanjama iz Seltika, sjajni defanzivni vezni koji je naradaru i Mančester Junajteda. Ali teško da će ga Seltik prodati u ovom prelaznom roku, mada je poznato da pare mogu sve.

Drugi na spisku je Janga Mbiva, defanzivac Monpeljea. Njukasl je već postigao dogovor sa francuskim klubom, ali ne i sa igračem, pa će tobdžije pokušati da im ga „ukradu“ ispred nosa.

Treći na Vengerovom spisku je Joan Gurkuf, koga je Lion ponudio Arsenalu i to na pozajmicu do kraja sezone, s mogućnošću da se zatim otkupi ugovor.

Ipak, Arsenalu je potreban neki igrač svetske klase, poput Kavanija o kome je Venger pričao, a videćemo da li će takva „bomba“ biti na Emirejtsu u ovom prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter