0
Ostali sportovi

Ajkule ugasile plamen

Objavljeno: 21.01.13 u 12:41

Šarski

Pred rasporodatom dvoranom u Kalgariju (19.289 gledalaca) San Hoze Šarksi pobedili su na gostovanju ekipu Flejmsa sa 4:1.

Pošto su skinuli prašinu sa klizaljki Šarksi su pokazali da nisu zaboravili da igraju hokej. Doduše, bila im je potrebna jedna trećina da uhvate ritam ali kada su to učinili lako su izašli na kraj sa Flejmsima.

Flejmsi su poveli u 13. minutu prve trećine, golom Lija Stemnijaka u situaciji kada su imali igrača više i sa tom prednošću su otišli na prvi odmor.

Međutim, Šarksi su iz svalčionice izađi „naoštrenih zuba“ i u drugoj  trećini potpuno se demolirali Flejmse. Prvo je Patrik Marlou izjednačio sredinom trećine, da bi nepunih tri minuta kasnije Martin Havlat doveo goste do minimalne prednosti.

Na 3:1 za Šarkse povećao je Patrik Marlou svojim drugim golom na meču. Konačnih 4:1 za goste postavio je Deni Bojl na samom kraju utakmice. Patrik Marlou je sa dva gola proglašen za najboljeg igrača na meču, a odmah iza njega našao se goša Šarksa Anti Nijemi sa 31 odbranom.

Rezultati:

Filadelfija : Bafalo 2:5

San Hoye – Kalgari 4:1

Pitsburg – Njujork Rendžers 6:3

Dalas – MInesota 0:1

Edmonton – Vankuver 3:2

Čikago – Finiks 6:4

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter