0
Ostali sportovi

Zloković: Bez favorita u meču protiv Debrecina

Objavljeno: 20.01.13 u 18:27

vk radnicki

„Očekujem vrlo tešku i neizvesnu utakmicu, pravo polufinale. Debrecin ima pet-šest vrhunskih igrača i po kvalitetu su nam dosta slični, pa smatram da nema favorita u ovom meču. Moramo da pokušamo da ostvarimo pobedu sa što većom razlikom, kako bismo mirnije ušli u revanš. Nadam se da će nam publika u tome pomoći“, rekao je Zloković.

Bivši srpski reprezentativac Aleksandar Ćirić smatra da je ključ uspeha protiv Mađara igra, koju su Kragujevčani prikazali u polufinalu kupa Srbije sa Vojvodinom.
„Svi se nadamo pobedi sa dovoljnom razlikom, koja bi nam obezbedila mirniji revanš. Ohrabruje me to što smo protiv Vojvodine prvi put igrali kvalitetno i ličili na ekipu. Debrecin ima i nekoliko srpskih igrača, koji dobro poznaju našu igru, tako da nam neće biti nimalo lako“, rekao je Ćirić.

Utakmica Radnički – Debrecin biće odigrana u sredu, 23. januara, od 17 sati na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter