0
Auto Moto

Stoner na 4 točka

Objavljeno: 20.01.13 u 19:25

stoner

Kejsi Stoner je spreman da se takmiči u Dunlop V8 Supercar Seriji u 2013. godini, koje je drugo takmičenje po snazi i masovnosti u Australiji. Prema pisanju Sandej Mejla, dvostruki šampion MOTO GP takmičenja, će debitovati već narednog meseca na Klipsal 500 trci u Adelaidu.

 

Stoner je već duže vreme povezivan sa V8 šampionatom, pošto se povukao iz moto sporta na kraju 2012. godine. Bivši vozač Dukatija i Honde je testirao za tim Tripl Ejt Rejsing u decembru, a startovaće u Holden VE Commodore automobilu sa svojim dobro poznatim startnim brojem 27.

„Još otkad sam napunio 12 godina, zanimale su me ove trke“ rekao je Stoner. „Oduvek mi je bio plan, tokom cele moje karijere da vozim u V8 seriji. Ovo je novo poglavlje u mom životu, ali moram da krenem od nule i da budem realističan u svojim željama i ciljevima i da vidim mogu li da se borim sa najboljima.“

Stoner je dodao da mu povratak u Moto GP ne pada na pamet, jer mu se odluka da napusti dvotočkaše i dalje dopada „Nisam ni pomišljao da se vratim u Moto GP takmičenje.“ Rekao je 27. godišnji vozač koji je osvojio prvu poziciju 38 puta i dva puta titulu šampiona. „Nisam neko ko menja mišljenje svakih pet minuta, a novac me ne zanima previše.“

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter