0
Košarka

Nastavlja se agonija Lejkersa

Objavljeno: 20.01.13 u 22:02

kobi

Na samom startu je bilo jasno šta će se večeras desiti. Toronto je u prvoj četvrtini već napravio sjajnu seriju i stekao dvocifrenu prednost. Kada trener jedne ekipe traži dva tajm auta u prvih 7 minuta meča jasno je da ništa ne štima. Taman su Lejkersi došli do kakve takve igre negde pred kraj poluvremena, kada je drugu tehničku(isključujuću) dobio Dvajt Hauard zbog koškanja kod izvođenja slobodnog bacanja. Od poluvremena je Toronto ponovo ušao u seriju i poslednju deonice igre započeo i sa +20.

Kobi je forsirao, ubacio nekoliko vezanih poena i doveo svoj tim na -6 ali je to bio maksimum. Brajant je meč zavšio sa 26 poena ali uz očajan šut 10/32. Gasol je bio dobar sa 25 poena i jedini još vredan pomena kod Jezeraša je bio Stiv Neš sa 16 poena i 9 asitencija.

Kod pobednika je fantastičan bio Hose Kalderon sa 22 poena i devet asistencija. Kalderon je odigrao odlično u završnici meča i bilo je prosto žalosno gledati Lejkerse koji ne mogu da ga stignu i naprave brz faul. Lendri Filds je imao najbolji učinak u dosadašnjem toku sezone sa 18 poena i 10 skokova dok je Dejvis dodao isti brij poena uz dva skoka manje.

Lejkersi sada imaju skor 5-13 na strani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter