1
Domaći fudbal

Ko je gazda Partizana?

Objavljeno: 20.01.13 u 12:24

stefan-scepovi

Mnogo ljudi misle da glavnu reč u Partizanu vode menadžer Fali Ramadani i njegov saradnik iz Beograda Nikola Damjanac, ali većina njih to nikada javno nije rekla. Što bi rekao naš narod nisu skupili petlju.

Ali jeste Fakrija Šekularac.

– Posao oko prelaska Stefana Šćepovića u Busan je propao zbog Nikole Damjanca i Falija Ramadanija. Oni su narednili igraču da lažira povredu, jer hoće da naprave monopol i na ovom tržištu.

Njih dvojica drže Partizan, a ne Dragan Đurić i Darko Grubor. Oni misle samo na sebe i u prilog tome ide podatak da mali Šćepović na računu nema ni evro, a igrao je u tri različite zemlje – kaže Šekularac.

Nikola Damjanac, s druge strane ne želi da komentariše bilo šta na ovu temu.

– Suvišno bi bilo dati komentar na ovakve tvrdnje – poručuje Damjanac.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ko je gazda Partizana? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter