0
Auto Moto

Alonso najbrži na ledu

Objavljeno: 20.01.13 u 23:35

Ferrari Formula One driver Alonso of Spain arrives at the Wrooom, F1 and MotoGP Press Ski Meeting in Madonna di Campiglio

Fernando Alonso pobednik je trke na ledu koja je organizovana tokom manifestacije Wrooom 2013, kojom se i zvanično završavaju aktivnosti u Dolomitima gde se obično tokom zime okupljaju najveća trkačka imena italijanskih auto i moto timova.

 Felipe Masa je osvojio pol poziciju u nakon starta, Alonso je krenuo da mu se približava. Izgledalo je da je sve gotovo za španca kada je došlo do kontakta njih dvojice, i kada je Alonso na kratko izleteo, ali se on zainatio i na kraju uspeo da ukrade pobedu Andrei Doviciozu, vozaču Moto Gp šampionata u poslednjem krugu.

Tokom druge trke, kada se staza vozila u obrnutom smeru, Alonso nije imao većih problema da pobedi i osvoji maksimalan broj bodova, podelivši podijum sa Đankarlom Fizikelom i Felipeom Masom. U trci su takođe učestvovali i Mark Žene, Luka Badoer, i Niki Hejden.

Alonso i Masa će biti na kratkom odmoru pre nego što otputuju u Maranelo gde će biti na lansiranju novog bolida Ferarija, prvog februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter