0
Domaći fudbal

Šćepović i Lovre se vraćaju

Objavljeno: 19.01.13 u 11:40

stefan-šćepović

Stefan Šćepović nije uspeo da se dogovori s čelnicima Busana i vraća se u Partizan, a u Humsku dolazi i Goran Lovre, koji nije potpisao ugovor s iranskim Estegalom.

„Sreten Sretenović je ostao u Busanu, a Stefan Šćepović nije. On se požalio da ima povredu lože, a u međuvremenu je navodno stigla neka bolja ponuda iz Evrope. Ne znam šta se događa niti kako da objasnim gazdi zašto nismo poptisali ugovor.

Na vezi sam s sportskim direktorom Partizana Ljubišom Tumbakovićem i ukoliko se nešto ne promeni u skorije vreme on će se vratiti u Humsku“, kaže menadžer Fekrija Šekularac, dok Tumba dodaje:

„Ima određenih problema, donekle razumljivih za taj deo sveta, a mi čekamo da vidimo šta će da bude. U svakom slučaju, Stefan je uvek dobrodošao kod nas.

Što se Lovrea tiče, on još nije licenciran za sezonu u Iranu, pa je odlučio da se vrati.

„Zapelo je oko papira i ništa od mog odlaska u Iran. Ostajem u Partizanu do leta i pokušaću da se nametnem treneru Vladimiru Vermezoviću“, kaže Lovre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter