0
Košarka

Košarkašice Partizana u visokom ritmu

Objavljeno: 19.01.13 u 23:42

zkk partizan

Košarkašice Partizana Galenike nastavile su niz trijumfa i u 17. kolu regionalne MŽRKL lige, pobednom nad ekipom Radivoj Korać sa 88:53.

 Izabranice Marine Maljković su u duelu odigranom u hali „Šumice“ došle do 14. pobede ove sezone u regionalnom takmičenju, a da će pobeda biti ubedljiva videlo se već posle prve četvrtine.

Radivoj Korać je pred meč sa ’crno-belim’ devojkama ostao bez šest igračica zbog bolesti, pa šampionkama Srbije nije bilo teško da već posle prvog perioda imaju ubedljivu prednost od 29:10. Od tada su samo povećavale prednost, a Maljkovićeva je podelila minutažu i pružila šansu svim igračicama koje je imala na raspolaganju.

Najbolja u redovima Partizana bila je Dajana Butulija sa 26 poena, Bruk Kvinan je dodala 14, dok su dvocifren učinak imale i Nevena Jovanović i Milica Dabović, sa 11, odnosno deset poena.

Naredni duel crno-bele igraju u sredu, kada će gostovati u Mađarskoj ekipi Pečuja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter