in ,

Jelenić: Svi koji su obećali, ćute i to igrači moraju da znaju

Viktor Jelenic

BVK Crvena zvezda nalazi se u sve težoj situaciju. Osvajač Kupa Srbije nema novca da isplatu igrača, od najavljenih sponzorskih ugovora za sada nema ništa, pa postoji mogućnost rasipanja tima.

“Neću da lažem igrače, da im prodajem maglu i obećavam nešto što je, kako sada stvari stoje nemoguće da se ispuni. Neverovatno je šta se događa, u kakvoj su situaciji klubovi koji na najbolji način predstavljaju Srbiju u Evropi. Govorim o Zvezdi, a siguran sam da ni kod drugih nije bolje” kaže predsednik kluba Viktor Jelenić.

U suštini svi igrači Zvezde dobili su odrešene ruke, pa se mogu očeekivati odlasci ukoliko se ne popravi finansijska situacija.

“Ne mogu ništa da ih teram, kada ništa ne možemo da damo. Pružili su nam veliko zadovoljstvo ponašanjem, igrama i pobedama. Ali kako dalje? Svi koji su obećali, ćute i to igrači moraju da znaju. Bio sam igrač i znam kako to izgleda” kaže on.

Inače neophodan budžet kluba koji se bori za titulu prvaka i ozbiljan plasman u Ligi šampiona je oko 400.000 evra godišnje…

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Del Potro eliminisan

Vavrinka jak protivnik