0
Košarka

Grom spržio telad

Objavljeno: 19.01.13 u 09:31

durent

U Bostonu su se sastali Seltiksi i Bulsi. Ovo je treća utakmica ove dve ekipe u tekućoj sezoni, a oba tima ostvarila su po jednu pobedu do sad.

Gosti iz Čikaga bili su bolji u ovom meču, a trijumf su obezbedili tek u produžetku poenima Marka Belinelija. Najefikasniji kod pobednika bili su Rip Hamilton sa 20 poena i Karlos Buzer sa 19 pogodaka i 20 skokova.

Kod domaćina rekord sezone ostvario je Režon Rondo sa 30 koševa. Pratio ga je Kevin Garnet sa 16 poena, većinu u četvrtoj četvrtini.

Još jedan meč koji je sinoć rešen u produžetku odigrali su Dalas i Oklahoma. Pobedili su Tandersi, koji su na ovoj utakmici bili gosti.

Prva figura susreta bio je svakako Kevin Durent, koji je ubacio 52 poena i imao devet skokova. Efikasan je bio i Rasel Vestbruk, koji je ubacio 31 poen i zabeležio po šest skokova i asistencja. Sa druge strane Vins Karter ubacio je 29 koševa, dok su po 18 dodali Dirk Novicki i O Džej Mejo.

Na kraju pogledajte naš sjajni pregled dana:

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter