0
Evropske lige

Bajern i Bajer lagano

Objavljeno: 19.01.13 u 17:33

mandžukić

Odigrano je pet mečeva 18. kola Bundeslige, a gosti su uspeli da postignu samo jedan pogodak. Bajern i Bajer su opravdali uloge favorita, a Volfsburg je nastavio teror nad Štutgartom na svom terenu.
Lider na tabeli Bajern je dočekao fenjeraša Grojter Firt i slavio sa 2:0 golovima Marija Mandžukića. Prvi gol ide na dušu golmana Grojtera Hesla, koji je tragično intervenisao posle udarca reprezentativca Hrvatske. Bez muke su izabranici Jupa Hejnkesa došli do tri boda, a Grojter mora da bodove potraži negde drugde i to pod hitno ako bi da se bore za opstanak uopšte.

mandžu

Bajer iz Leverkuzena je u derbiju dočekao Ajntraht i slavio sa 3:1. U 31. minutu je pogodio Beniš, a dva minuta kasnije i Kisling. Meč je rešio na startu drugog poluvremena Šurle, a utešni gol za tim iz Frankfurta delo je Aleksa Mejera.

Volfsburg je i šesti put za redom savldao Štutgart na svom terenu, a švabe peti put nisu dale ni gol. Dijego i Madlung su bili strelci u pobedi vukova od 2:0.

Dva meča su završena bez golova, a u pitanju su duelu Hofenhajm – Menhengladbah i Majnc – Frajburg. Vredno pomena sa ova dva susreta jeste crveni karton koji je dobio igrač Majnca Džonson u 89. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter