0
AdmiralBet ABA Liga

Vujošević: Nama ne dolaze šeici u posete

Objavljeno: 18.01.13 u 15:14

vujosevic

Košarkaši Partizana MT:S u okvoru 18. kola Jadranske lige igraju meč protiv podgoričke Budućnosti. Trener crno – belih Duško Vujošević rekao je da i dalje ima potpuno poverenje u mladu ekipu crno-belih i podsetio da je za svako sazrevanje potrebno vreme.

„Zalažem svoj renome i stavljam glavu na panj kada je u pitanju procena perspektive ovog tima. Isksustvo se ne može sticati na tuđim greškama i neke stvari ne mogu da se rade prečicama i bez muke. Ostaje na klubu da se potrudi da ova ekipa traje duže, a sve to može i šire da se gleda, u sklopu sprečavanja odliva talenata iz ove zemlje u svim oblastima“, rekao je Vujošević,

On je takođe istakao da u situaciji kada nema novca treba imati strpljenja.

„Naša finansijska situacija je teška, nama ne dolaze šeici u posete. Videćemo da se na sledećim izborima kandiduje neki od vođa navijača Partizana, pa ako pobedi, lakše ćemo da plivamo“, poručio je Vujošević.

Crno-beli trenutno zauzimaju treće mesto u Jadranskoj ligi sa skorom 11-6 i u nastavku sezone boriće se za plasman na fajnal-for.

Partizan bi protiv Podgoričana trebalo da nastupi u najjačem sastavu, pošto su kapiten Vladimir Lučić i Francuz Leo Vesterman u trenažnom procesu, prenosi agencija Tanjug.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se u subotu od 21 sat u dvorani Pionir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter