0
Domaći fudbal

Simić odbio ponudu Džajića

Objavljeno: 18.01.13 u 10:13

veljko simic

Dragan Džajić uradio je sve što je mogao kada je u pitanju mladi fudbaler Veljko Simić. Predsednik crveno – belih obavio je razgovore sa Simićem i sa njegovim ocem, ali mladi igrač nije pokazao raspoloženje da potpiše novi ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

“Simićeve kvalitete ne poznajem, dobio sam informacije da je veoma talentovan i na osnovu toga bio sam spreman da produžimo novi ugovor. Razgovarao sam prvo sa njim, a u četvrtak i sa njegovim ocem, koji mi je nažalost saopštio da neće potpisati novi ugovor. On ima obavezu još šest meseci, posle toga biće slobodan” saopštio je Džajić, za Sportski žurnal, i potom dodao:

Neću nikog da teram da igra u Zvezdi ko ne želi, jer ima dosta momaka kojima bi bilo čast i zadovoljstvo. Što se mene tiče, ako trener Janković hoće može da ga vodi na drugi deo priprema, bez obzira što mu ugovor ističe za šest meseci. Želim da sve sagledamo i dobijemo čistu situaciju, a nikog nećemo da primoravamo da ostane u klubu.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter