in ,

Nenadić: Bio sam katastrofalan

Nenadic Petar

Iako bi mnogi pomoslili da će posle poraza od Poljske na SP u Španiji srpski rukometaši optužiti nemački sudijski par, koji je doneo nekoliko prilično sumnjivih odluka, to se nije dogodilo.

Šta više, Petar Nenadić priznaje da su za poraz krivi isključivo on i njegovi saigrači, s tim što sebe ističe u prvi plan.

„Generalno gledano sami smo krivi za ovaj poraz. Bilo je mnogo oscilacija u igri, a u nekim trenucima smo imali priliku da prelomimo meč, što nismo uspeli.

Prvo krivca tražim u sebi, jer imam poverenje kod selektora Vukovića i trenera Jordovića, kao i od saigrača. I zato priznajem da sam bio katastrofalan.

Imamo dan pauze da se sredimo, zaboravimo sve ovo što pre i probamo da trijufujemo sa dva gola razlike u meču sa Slovenijom. Ništa još nije gotovo, mislim da će sreća biti u subotu na našoj strani. Ne treba dramiti, već izvući pouke iz ove utamice i pobediti Sloveniju“ kaže Nenadić.

 

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Nenadić: Bio sam katastrofalan | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Makeda švaba

Janka brine vrućina